Pomozite ugroženima od poplava i preko aplikacije!

Belgrade Giveaway i Solidarna klopica napravili su aplikaciju za pomoć ugroženima od poplava. Pogledajte kako radi i na koji način da im pomognete!

Za samo 48h, Belgrade Giveaway i Solidarna klopica uspeli su da naprave Android aplikaciju koja će biti od velike koristi za sva lica koja su ostala bez domova, nameštaja, garderobe, bele tehnike i svega ostalog.

Aplikacija je zapravo platforma koja omogućava davanje i preuzimanje predmeta. Ukoliko želite da poklonite neki predmet, jednostavno ga uslikajte i postavite na našu aplikaciju Giveaway. Nakon toga, ostali korisnici će moći u dogovoru sa vama da preuzmu taj predmet ako im je sudeći po fotografiji i opisu od značaja.

Aplikacija će biti u funkciji naredne nedelje, a zainteresovane za testiranje potrebno je da se jave putem e-maila ili putem Facebookai ostave svoju mejl adresu preko koje su registrovali aktivan Android telefon.

Aplikacije se odnosi i na ugrožene i na one koji žele da pomognu!

Ovom prilikom kreatori aplikacije zahvaljuju se organizatorima Social Change Hackathona koji su vredno radili na tome, da za 48h pomognu ljudima da naprave aplikacije koje su od društveno-korisnog značaja.

Izvor: Mondo

Related Post