Rezultati.com

Zahvaljujuci aplikaciji Rezultati.com sada uvek i svuda mozete biti u svetu vaseg omiljenog sporta.

Aplikacija nudi brz i najtacniji pregled sportskih rezultata za 26 sportova i 5000 razlicitih liga i takmicenja iz celog sveta.

Opcija UZIVO vam omogucava da pratite samo utakmice koje su u toku za odabrani sport, kao i statistiku za 7 sportova. Omoguceno vam je da kroz opciju Moje utakmice primate obavestenja, kako bi mogli da pratite samo najbitnije utakmice, u isto vreme iz razlicitih sportova.

Takodje, imate i detaljan pregled fudbalskih utakmica, ukljucujuci i sve promene unutar njih: sastave, strelce, izmene… Pomocu ove jedinstvene aplikacije mozete pratiti statisticke podatke za sve najbolje evropske lige kao sto su Premier League, Bundesliga, Primiera Division i Serie A. Ukupno je pokriveno preko 900 fudbalskih takmicenja iz celog sveta.

I ljubitelji ostalih sprtova nisu ostali uskraceni, tako da mozete pratiti:

– Hokej: NHL, KHL i preko 100 ostalih takmicenja

– Tenis: ATP, WTA turniri, Challengeri, ITF meceve, Davis CUP, FED Cup

– Kosarka: NBA, Euroliga…

– Ostale sportove: rukomet, odbojka, bejzbol, americki fudbal, golf, austalijski fudbal, badminton, bandy, odbojka na pesku, boks, kriket, MMA, vaterpolo, kao i mnoge druge

Aplikaciju je napravila LiveSport s.r.o. kompanija, koja trenutno pruza svoju uslugu pracenja rezultata uzivo za 40 miliona korisnika sirom sveta.

rez