SELFI BUDILNIK: Sa ovom aplikacijom se više nikada nećete uspavati!

Iako možda zvuči bezveze, Snap Me Up aplikacija će vas zapravo naterati da odmah ustanete iz kreveta, jer da bi isključili alarm moraćete da napravite selfi.

Ustajanje iz kreveta čim alarm počne da zvoni je samo po sebi teško, a ukoliko ste velika spavalica onda ćete barem nekoliko puta utišati alarm, okrenuti se na drugu stranu i nastaviti da spavate. Međutim, nova aplikacija Snap Me Up će uneti živost prilikom ustajanja iz kreveta.
Naime, ova aplikacija vas tera da uslikate selfi kako bi alarm prestao da zvoni.

Iako možda zvuči bezveze, Snap Me Up će vas zapravo naterati da odmah ustanete iz kreveta, jer ćete za slikanje selfija morati da otvorite oči i namestite se ispred kamere.

Ova vrsta aplikacija nije ništa novo. Postoji gomila njih koja će korisnike naterati da reše matematički zadatak ili neku mozgalicu kako bi se razbudili i kako bi se alarm isključio.

snap1

Međutim, ova aplikacija se možda izdvoji iz gomile s obzirom da je slikanje selfija i dalje veliki trend u svetu, naročito među omladinom.

Selfiji napravljeni uz pomoć ove aplikacije biće sačuvani u galeriji sa tačnim vremenom i datum, a njih potom možete podeliti sa prijateljima ili na društvenim mrežama.

Snap Me Up za Android besplatno možete preuzeti OVDE.

Izvor: Telegraf.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =