Skype

Skype aplikacija za Android vam omogućava da besplatno pozivate i šaljete poruke drugim Skype korisnicima, ili po niskim tarifama pozivate i šaljete SMS poruka na mobilne, odnosno pozivate fiksne telefone.

Skype može da izgleda komlikovano na prvi pogled ali to zapravo nije. Početni enkran je vrlo uredan i ima četiri osnovne opcije, odnosno ikone: Contacts, Recent, Call phones, i Profile.

Ono što je za svaku pohvalu je to što je pozivanje putem Skype Android aplikacije, jednako lako kao i na desktop računaru. Potrebno je sam da tapnete ikonicu za pozive. Takođe, možete poslati i brzu chat poruku, ili koristiti video poziv. Treba napomenuti i da se video može lako uključiti i isključiti u toku samog razgovora, kao i da video prenos može biti jednostran.

Video poziv može nekad biti iseckan, što dosta zavisi od brzine, odnosno vrste konekcije (Wi-Fi, 3G), ali ostaje činjenica da je video razgovor putem Skype-a odlična opcija.

Još jedna stvar koja je sjajna je to što je Skype povezan sa vašom kontakt listom, tako da je povezivanje sa kontaktima koje već imate u memoriji, veoma uprošćeno.

Related Post