Themer – vaš Android će izgledati genijalno

Themer omogućava promenu ne samo teme na Androidu, već i celog izgleda operativnog sistema, a istovremeno nudi korisnicima mogućnost da prilagode uređaj svojim potrebama.

Većina pametnih telefona s Androidom izgleda više ili manje jednako. Zato korisnici često posežu za različitim aplikacijama za promenu tema ili pozadina. Međutim, te aplikacije ne mogu da promene celokupan izgled softvera.

Themer bi to mogao da pokuša. Ova aplikacija, tačnije launcher, koja se još uvek nalazi u beta verziji, menja ne samo pozadinu i izgled sata, već omogućava korisnicima da prilagode izgled Androida svojim željama.

U ponudi je pregršt različitih tema – od crno-bele za klasičare, pa do one sa Brusom Lijem za sportiste. Korisnici mogu da odaberu izgled ikona, ali i da postave najdraže aplikacije u posebnu ‘fioku’ kako bi im bile nadohvat ruke.

Teme koje su u ponudi mogu se koristiti takve kakve jesu, ali ih svi isto tako mogu prilagođavati svojim potrebama.

Themer je besplatan u Google Playu, a za aktivaciju je potreban kod koji se dobija registracijom na stranici aplikacije.

Nažalost, Themer funkcioniše samo na uređajima koji koriste Android 4.1 ili noviji, ali autori naglašavaju da rade i na verziji za starije Androide.

Izvor: B92

Related Post