TIMELY: Ovo je najbolji alarm za Android uređaje

Aplikacija Timely donosi brojne prednosti na Android uređaje kada je alarm u pitanju. Preporučujemo vam da je probate a možete je besplatno skinuti sa Google Play-a

Najgori trenutak svakog dana je zvuk alarma i ustajanje iz kreveta. Aplikacija Timely je prelepo dizajniran alarm, koji nudi dosta naprednih funkcija u odnosu na standardni koji poseduje svaki Android. Preporučujemo vam da probate ovu aplikaciju kako bi rano ustajanje učinili lakšim i interesantnijim.

Timely je razvila kompanija Bitspin. Dizajn se u potpunosti može prilagođavati, počevši od boja pozadine pa do dizajna sata. Animacije su veoma lepo urađene i pravo je uživanje navijati alarm ili koristiti štopericu.

Postoji tri taba: u skroz levom je alarm, u centralnom sat a u desnom štoperica. Sat možete koristiti i u “night mode-u” što znači da će ekran biti minimalno osvetljen kako bi pokazao tačno vreme.

Alarm se podešava tako što prevlačenjem prsta na levoj strani ekrana dobijamo bar koji prevlačimo gore ili dole kako bi odabrali vreme. Na taj način možemo samo dobiti ceo sat ili pola, na primer 9:00 ili 9:30. Ukoliko želimo da alarm navijemo na primer u 9:15, tapkanjem iznad ili ispod bara povećava se ili smanjuje vreme za pet minuta.

Timely je predstavio nov način buđenja, takozvani “Smart rise” koji je baziran na naprednoj teoriji vezanoj za ciklus spavanja. Tiha i lagana melodija će vas 30 minuta pre glavnog alarma polako probuditi iz dubokog sna. Sam kvalitet melodija je vrhunski i podeljene su u nekoliko kategorija.

Kada se telefon uzme u ruku dok zvoni, jačina zvuka će se automatski utišati.

Ako vam se nekada desilo da nesvesno ugasite alarm i nastavite da spavate sa ovom aplikacijom to se sigurno neće dešavati. Kada alarm zazvoni, na sredini se nalazi veliko dugme “snooze” a da biste ugasili alarm potrebno je prevući bar sa dna do sredine i onda pomeriti u levu ili desnu stranu.

Ukoliko vam i ovo nije dovoljno, u podešavanjima postoji opcija za rešavanje matematičkih problema, nasumičnih šablona ili prevlačenje ikonica na tačno određeno mesto što je jako dobro rešenje za velike spavalice koji nesvesno isključe alarm.

Nedavno je Google kupio kompaniju koja je napravila ovu odličnu aplikaciju, što pokazuje da se radi o nečemu stvarno dobrom. Preporučujemo vam da probate a možete je besplatno skinuti sa Google Play-a.

Izvor: Telegraf

Related Post