Water your body

Zivot je nastao u vodi, postoji zahvaljujuci, tako da ne mozemo zanemariti cinjenicu da je voda izvor zivota na Zemlji, a koliko je vazna ljudskom organizmu pokazuje podatak da je upravo ona najzastupljenija u nasim telima. Kod odraslih osoba voda zauzima prosecno 60% ukupne telesne mase.

 Pojavom raznih drugih ukusnih napitaka, ljudi sve cesce zaboravljaju da zadovaljavaju osnovne potrebe svog organizma, a ukoliko i vi spadate medju njih, iskoristite prednosti doba moderne tehnologije, kako biste vas mobilni uredjaj snabdeli zaista korisnom aplikacijom – Water your body.

Glavna svrha ove aplikacije jeste da vas podseti na unos vode u vas organizam. Pored toga mozete beleziti koliko tecnosti dnevno ste popili. Prilikom prvog pokretanja aplikacije, neophodno je uneti vazu tezinu, a na osnovu ovog podatka, racuna se koliko vode dnevno je neophodno vasem organizmu.

watern

Takodje, u aplikaciji imate mogucnost da sami podesite vreme, kako bi vas podsecala da popijete vodu. To mozete uciniti birajuci i nacin na koje ce se podsecanje izvrsavati- vibracijom, tonom ili LED lampicom. U opcijama postoji podesavanje vremena za popodnevnu dremku, rucak ili veceru, kako vam notifikacije ne bi smetale, a ovo je izuzetno pogodno ljudima koji imaju ugradjene dnevne rutine.

Aplikacija cuva kompletan unos vode na dnevnoj bazi, a zatim i generise grafikone praveci tako podatke na osnovu kojih mozete videti koliko ove dragocene tecnosti unosite na mesecnom nivou.

waterg

Kako je opste poznato da je i odredjena doza kofeina vazna za nas organizam, a ljubitelji kafa cesto preteruju u konzimarnju iste, aplikacija nudi i belezenje dnevnog unosa kafa, a mozete i praviti kratke beleske, pa cete tako dobiti i svoj mini dnevnik

 

Related Post