Waze: Besplatna GPS Android navigacija

Waze je besplatna GPS android navigacija gde korisnici sami kreiraju karte i uređuju već kreirane. Sa Waze navigacijom, zahvaljujući društvenoj mreži, možete saznati trenutno stanje na putevima- gde su se dogodile saobraćajne nesreće, gde su radovi na putu, i gde su policijske patrole.

Izveštaje o stanju na putevima, isključivo obezbeđuju korisnici Waze GPS Android aplikacije i time u velikoj meri doprinose bezbednosti zajednice. Waze društvena mreža trenutno u Srbiji ima oko 1.500 korisnika, koji su mapirali preko 150.000 km puteva. Takođe, postoji mogućnost da aktivno doprinesete mapiranju putem editora i prijavite sve eventualne nezgode i radove na putevima, kao i policijske patrole.

Waze takođe omogućava povezivanje putem Facebook-a, i mogućnost da vidite gde idu vaši prijatelji ili im možete poslati link do mape koja prikazuje vašu vožnju uživo, i vreme dolaska na željenu adresu.

Waze za sada nema offline mape, ali urendo ih kešira. Jednom pogledana mapa biće memorisana i snimljena u pametni uređaj, tako da korisnici neće morati ponovo da je skidaju.

01020304

Članak o iGO Android navigaciji možete pročitati OVDE.

Related Post