WhatsApp Messenger

Ukoliko vam je dojadio ogranicen broj sms poruka na Vasem Android telefonu ili zelite da cujete svoje prijetelje iz inostranstva, a da pritom ne razmisljate o vrtoglavim racunima, preuzmite WhatsApp Messenger, na globalnom nivou najpoznatiju, sto se tice ovakvih vrsta aplikacija. Sa Google Play-a skinuta je vise od 1,2 miliona puta, sto je duplo vise od Skype-a, a podaci o korisniku nisu dostupni.

Jednostavno i efikasno mozete slati fajlove razlicitih tipova, kao sto su slike, video i audio. Takodje, vas metod isporuke lici na klasican cet razgovor, pa ce vam samim tim i njegova upotreba biti veoma poznata.

WhatsApp vam nudi mogucnost catovanja sa 15 ljudi istovremeno, kao i izuzetno lak pronalazak vasih prijatelja koji imaju instaliranu ovu aplikaciju na svom Android telefonu. Zavidan broj smile-a i raznih slicica ucinice vase dopisivanje jos interesantnijim.

Ova aplikacija je sve vise popularna i u Srbiji, gde se broj korisnika iz dana u dan povecava. Mozda se ovo i ne dopada nekome, jel od skoro korisnici iz Srbije sa Google Play-a (i nekih okolnih zemalja) ne mogu da downloaduju WhatsApp, odnosno uopste ga nema na sajtu.

Mi Vam omogucavamo da direktno sa sajta preuzmete aplikaciju, a preporucujemo da otvorite ovu istu stranicu na svom telefonu (android naravno) a zatim kliknete na download ispod. Nakon toga jednostavno kliknite na fajl koji ste preuzeli i instalirajte aplikaciju.

Related Post