Apple iPhone 6s je najpretraživaniji na Google-u ove godine

Google podaci o trendovima pokazuju da je Apple iPhone 6s ove godine bio najpretraživaniji potrošački proizvod, a našao se ispred rivalskog Samsung Galaxy S6 modela.

Na trećem mestu je prvi pametni sat kompanije iz Kupertina – Apple Watch. Na četvrtom mestu takođe se nalazi Apple proizvod, a u pitanju je iPad Pro. U top pet najpretraživanijih uređaja u 2015. godini, našao se i LG G4. Od šestog do desetog mesta najpretraživanijih, nalaze se Samsung Galaxy Note 5, Galaxy J5, HTC One M9, Google Nexus 6P i Microsoft Surface Pro 4. Lista pokazuje da je Apple ove godine izazvao dosta interesovanja, jer se čak tri kompanijina proizvoda nalaze u top pet. Prošle godine, iPhone 6 je bio najpretraživaniji potrošački proizvod, ali nijedan drugi Apple proizvod nije uspeo da se smesti u prvih pet.

Zanimljivo je da nijedna tema iz tech industrije nije uspela da se nađe na ukupnoj listi najpretraživanijih na Google-u, za ovu godinu. Na ovoj listi dominiraju Larnar Odom, Šarli Ebdo, Agar.io, Jurassic World i Pariz.

Izvor: VR-zone

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × one =