Da li je LG Optimus G Pro najbolji 4G smartfon?

Svetski LTE samit kaže da jeste… A šta vi kažete?

Posmatran kao vodeći događaj za 4G tehnologiju, Svetski LTE samit okuplja ključne ličnosti iz industrije pod jednim krovom. Sa preko 3.000 učesnika, 250 govornika, više od 125 izlagača i sa velikim brojem predstavnika medija, ovogodišnji događaj je bio jedan od najvećih do sada.

Zahvaljujući brzom razvoju LTE mreža, sve više korisnika su sada u mogućnosti da uživaju u visokom kvalitetu sadržaja na mobilnim uređajima. U skladu s tim, došlo je i do naglog povećanja potražnje za snažnim LTE smart telefonima sposobnih da predostave korisniku pun vizuelni užitak. Ukoliko vas zanima više o LTE, odnosno 4G mrežama, pročitajte više o tome na OVOM linku.

20121116T011729

Zahvaljujući moćnom Qualcomm Snapdragon 600 procesoru, IPS ekranu dijagonale 5,5 inča sa 1.080p Full HD podrškom i poboljšanim korisničkim iskustvom, LG Optimus G Pro pruža brze performanse, kao i bolji kvalitet slike i intuitivni interfejs.

Optimus G Pro podržava sve LTE frekvencije, čineći uređaj kompatibilnim sa bilo kojom 4G LTE mrežom u svetu.  Zahvaljujući quad-band anteni koja podržava četiri frekvencijska opsega, uređaj je u mogućnosti da pruži najbrže LTE brzine, ujedno podržavajući 2 x 2 i 4 x 2 MIMO (multiple-input/multiple-output) konfiguracije kanala. Optimus G Pro takođe pruža brz i neometan prenos podataka zahvaljujući sposobnosti prenosa paketa između WCDMA i LTE mreža.

Pored toga, brz procesor od 1,7 GHz pruža neometan LTE protok podataka, omogućavajući korisnicima da uživaju u izuzetnom multimedijalnom iskustvu i mogućnostima multitaskinga.

Izvor: Mondo

Related Post