Izaberite najbolji biznis tablet

Tablete uglavnom vidimo kao izvor zabave, ali ovi lako prenosivi uređaji mogu u velikoj meri da olakšaju i unaprede posao. Izabrali smo modele koji se prvenstveno razlikuju u operativnom sistemu, a svaki od njih ima jedinstvene opcije za lako poslovanje.

Neksus 7
01

Na teritoriji odnos kvalitet/cena neprikosnoveno vlada Neksus 7, bilo da se radi o prvoj ili drugoj generaciji. Ovogodišnji model poseduje fullHD displej, odličan hardver i dolazi sa kamerom sa zadnje strane. Zbog malih dimenzija, lako se može nositi i u džepu, a „goli“ Android garantuje veliku brzinu prilikom korišćenja.
Cena: 31.080 dinara

Eksperija Z
02

Iz Sonija su ga najčešće reklamirali kao vodootporni tablet, ali on nudi mnogo više. Tanak je 6,9 milimetara i težak manje od 495 grama, pa je jedan od najlakših u klasi. Dolazi sa full HD displejom, procesorom od četiri jezgara koji radi na 1,5 GHz pojačano sa dva gigabajta radne memorije. Operativni sistem je Android, dok japanska kompanija nudi veliki broj dodatnih servisa.
Cena: 63.220 dinara
Surfejs Pro 2
03

Druga generacija tableta iz kompanije Majkrosoft je možda i najveći rival kompaniji Epl kada su biznis uređaji u pitanju. Većina korisnika radi na operativnom sistemu Vindouz i koristi Majkrosoftova softverska rešenja, a budući da ovaj model dolazi sa 8.1 verzijom OS-a, lako se sinhronizuje, i komunikacija među uređajima je na visokom nivou.
Cena: 850 evra
Ajped Er
04

Poslednji model iz kompanije Epl je po mnogima trenutno najbolji na svetu. Sa novim dizajnom postao je tanji i lakši, što ga čini još kompaktnijim u odnosu na konkurenciju. Ekran veličine 9,7 inča ima odlične karakteristike, dok će A7 procesor od 64 bita sigurno izneti svaki zahtev od strane korisnika. Novi operativni sistem je još jednostavniji za upotrebu i dolazi sa dosta biznis dodataka.
Cena: 55.090 dinara
Ajped Mini
05
Istraživanja su pokazala da određeni broj poslovnih korisnika ne želi da ima tablet sa ekranom od deset inča, već po mogućstvu manji, s tim da žele isti broj funkcija. U to se među prvima uklapa ovaj model, koji se takođe pojavio u septembru. Radi na istoj platformi kao Ajped Er, poseduje odlični Retina displej i solidne hardverske karakteristike.
Cena: 44.990 dinara

Izvor: 24 sata

Related Post