Kako da instalirate WhatApp, Viber i druge Android aplikacije na svom Windowsu i iOS-u

Ukoliko ste zaljubljenik u razne chat aplikacije, mobilne igrice ili korisne poslovne aplikacije, predstavljamo vam kako da sve Android app koristite i na svom Windows ili iOS operativnom sistemu.

Kako da koristite Android aplikacije na svom Windows PC-u

Bluestacks je odličan softver koji omogućava da instalirate i koristite svaku željenu Android aplikaciju iz Google Play Store-a. Ovaj program ne zamenjuje vaš operativni sistem, već funkcioniše potpuno nezavisno kao običan prozor na desktopu. Bluestacks App Player dostupan je za Windows 7, Windows 8, Windows XP i Windows Vista, kao i Mac OSX.

Sve što vam je potrebno je da sledite nekoliko koraka tokom instalacije, povežete se na Internet i instalirate sve što želite na svoj kompjuter.

Instalacija Bluestacks-a

Instalirajte Bluestacks za svoj operativni sistem.

01

Podešavanje App Store-a

Nakon što je softver instaliran, potrebno je da povežete svoj Google korisnički nalog sa Bluestacks-om kako biste dobili pristup Google Play Store-u za preuzimanje aplikacija. Sledite sledeće korake:
• idite u My Apps
• Kliknite na 1-Click Sync Setup

Download i instalacija aplikacija

Nakon što ste povezali naloge, sve je isto kao na vašem Android telefonu. Kako biste preuzeli i instalirali aplikaciju, dovoljno je da potražite željenu aplikaciju uz pomoć opcije typing the name of the app on the search bar koja će vas odvesti na portal aplikacija gde možete preuzeti i instalirati.

02

Kontrolne funkcije i podešavanja

Vaš kompjuterski miš će zameniti osnovne kontrole dodirom. Možete da kliknete na bilo šta kako biste otvorili aplikaciju. Za igranje video igrica, Bluestacks će vas samostalno informisati ukoliko posebna aplikacija nudi opciju eksternog kontrolera.

03

Na kraju možete podešavati i druge karakteristike svojih aplikacija. Uživajte!

04

Izvor: Economy

Related Post