Kampanja u ekspanziji Wine and Blood će biti bolja od osnovne Witcher 3 kampanje

Razvojni tim CD Projekt RED je bio veoma srećan sa prijemom i prodajom koju je generisala igra The Witcher 3: Wild Hunt, ali izgleda da je studio odlučio da druga i poslednja ekspanzija ostane fanovima u pamćenju.

Naime, kako iz tima poručuju, ona će doneti priču koja je čak i bolja od osnovne priče u igri TheWitcher 3. Informacija dolazi iz članka italijanske verzije Eurogamera koji citira Jakuba Zamaleka koji je zadužen za priču u igri, i koji objašnjava da su nova podešavanja dala njegovom timu prostor da isprobaju neke nove ideje i daju Geraltu širok spekta novih izazova koje treba da reši.

On je još jednom ponovio da je Blood and Wine finalni komad sadržaja koji će koristi trenutnog protagonistu serijala i želi da se uverite da je “ispraćaj” za pamćenje. Još jedan karakter će biti u centru pažnje, a to znači da bi franšiza mogla da ima budućnost sa drugim vodećim likom. Ekspanzija za The Witcher 3: Wild Hunt će odvesti gejmere u potpuno novu oblast koja je bazirana na jugu Francuske u pogledu atmosfere i arhitekture, ali CD Projekt RED nije želeo da ponudi bilo kakav detalj u vezi priče. Blood and Wine trenutno nema zvaničan datum izlaska ali se očekuje pre kraja proleća.

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 14 =