Kingston: Bežični čitač kartica i punjač za Apple i Android

Kingston Digital predstavio je MobileLite Wireless – najnoviju generaciju Wi-Drive prenosnih bežičnih urađaja za skladištenje koje je Kingston predstavio još 2011. godine.

Novi čitač je unapređen tako da može bežično da reprodukuje filmove, muziku, fotografije i dokumenta sa USB fleš diskova, microSD (sa adapterom koji dolazi u paketu) i SD/SDHC/SDXC kartica.

MobileLite Wireless može da posluži i kao mobilni punjač u situacijama kada je baterija telefona pri kraju.

Novi MobileLite Wireless iz Kingstona je uređaj koji će biti od pomoći korisnicima koji vode aktivan život, omogućavajući im veliki broj dodatnih mogućnosti po povoljnoj ceni.

Korišćenje je jednostavno kao i priključivanje bilo kog USB fleš diska u USB port kako bi se filmovi ili datoteke na brz način, bežično delili i gledali na mobilnim uređajima.

SD/SDHC/SDXC ulaz omogućava brzo i lako deljenje fotografija sa prijateljima i porodicom, vađenjem kartice iz kamere i priključivanjem direktno u MobileLite Wireless. Uključen adapter omogućava pristup sadržajima i njihovo deljenje sa microSD kartica koje se koriste u mnogim mobilnim telefonima i tabletima.

MobileLite Wireless takođe služi kao hitna zamena za punjač baterije što omogućava uređaju da radi duže. Kod većine mobilnih telefona punjenje se obavlja preko USB priključka na uređaju.

MobileLite Wireless ima punjivu bateriju koja može da izdrži do pet sati neprekidnog korišćenja kao bežični čitač, što osigurava pouzdano korišćenje čak i na dugim putovanjima.

MobileLite Wireless omogućava bežični streaming i razmenu podataka sa do tri korisnika istovremeno. Kao i Wi-Drive, novi uređaj omogućava simultano bežično povezivanje oba uređaja i rutera. Tako, na primer, možete da strimujete muziku i pretražujete Internet u isto vreme.

MobileLite Wireless aplikacija je dostupna za Apple uređaje, Android i Kindle Fire, dok je podrška za Windows Phone OS, Windows PC i Mac je u pripremi.

Očekivana maloprodajna cena za MobileLite Wireless je 59.99 evra.

Izvor: B92

Related Post