Microsoft-ova sledeća velika stvar: igre na narukvici

Microsoft trenutno radi na prvoj igri za Band 2, novu pametnu narukvicu koju je kompanija otkrila tokom hardverskog događaja 6. oktobra. Band 2 je jedan od uređaja koji pokazuje Microsoft-ovu posvećenost tržištu hardvera, a imajući u vidu da je ovo već druga generacija to pokazuje da u Redmondu velike nade polažu u njihovo buduće poslovanje sa nosivim uređajima.

Kako se sve više i više kompanija pridružuje ovom tržištu, Microsoft traži nove načine za inovacijama, a jedan od mogućih načina je da se donesu igre na Band. Na Twitteru je nedavno procurela prva igra za drugu generaciju Band narukvice koja lako može da se instalira iz prodavnice za Windows 10 Mobile uređaje. Igra je naravno vrlo jednostavna a trenutno se spovode testovi da li može dobro da se igra na Bandu ili ne.

Igra se jednostavnim okretanjem zgloba kako bi se izbegle dolazne prepreke. Može da se pokaže kao veoma zabavno ali za neke korisnike i zamorno. Ovo je tek prva igra za Band, ali u zavisnosti od toga kako bude primljena, kompanija bi mogla da razvije slične igre ili podstakne developere na tako nešto.

Microsoft

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =