Neobičan gedžet odličnih mogućnosti

Kingston MobileLite Wireless je miks svega što je vašem iOS i Android uređaju potrebno kada ste van kuće ili kancelarije

Kingston je kompanija koja poslednjih nekoliko godina ozbiljno osluškuje potrebe kupaca širom sveta i trudi se da dizajnira proizvode baš prema njihovim zahtevima. Jedan upravo takav je MobileLite Wireless koji je nastao kao plod višegodišnjeg istraživanja i ispitivanja potrošača širom planete. Radi se o krajnje neobičnom proizvodu koji integriše SD čitač memorijskih kartica, WiFi adapter i mobilnu bateriju. Pored toga poseduje i USB nastavak, kao i odličnu aplikativnu podršku.

Kao što možete videti sa fotografije MobileLite Wireless dosta podseća na eksterne hard drajvove. Napravljen je od vrhunskih materijala i veoma lako se održava, a što je jako važno nije podložan habanju i ogrebotinama, a delimično je otporan i na padove i potrese. Izuzetno je lagan, tako da ga uvek možete poneti sa sobom gde god da se zaputite. Ono što je jako važno kod ovog proizvoda jeste da je namenjen mobilnim uređajima baziranim na iOS i Android platformama i optimizovan je tako da može da opslužuje paralelno više gedžeta, što je apsolutno cool kada na primer krenete sa porodicom na odmor.

U neku ruku MobileLite Wireless je naslednik popularnog Wi-Drive-a, čak se nalaze i u istoj familiji, s tim što MobileLite Wireless ne poseduje internu memoriju i ima bateriju. Povezivanje uređaja sa iOS i Android gedžetima je maksimalno jednostavno – dovoljno je samo da sa oficijalnog sajta proizvođača preuzmete MobileLite Wireless za vaš mobilni iOS ili Android gedžet i nakon instalacije iste možete da se povežete na MobileLite Wireless.

Ugrađena baterija kod ovog uređaja omogućava pre svega rad istog, ali ima i mogućnost punjenja Android i iOS telefona i tableta. Pomenuta nudi veoma brzo punjenje, ali nema neki veliki kapacitet pa nemojte se osloniti na to da vam ona u prirodi može kompletno napuniti bateriju vašeg iPhone telefona ili nekog Android tableta. Ugrađeni WiFi adapter omogućava šerovanje podataka sa vama dragim osobama u mreži, ali i transfer informacija sa memorijske kartice ili fleš drajva koja se koristi.

I to bi u kratkim crtama bila priča o MobileLite Wireless uređaju koji je već dostupan na domaćem tržištu i koji vlasnicima iOS i Android proizvoda zaista mnogo olakšava posao oko deljenja podataka van kućnog okruženja, ali i brzog preuzimanja i upisa informacija sa popularnih SD kartica. Jedine mane su skroman kapacitet baterije, kao i nešto viša cena po kojoj se nudi.

Cena (sa PDV-om): 6.891,00 dinara
Kontakt: Kingston

Izvor: Domino magazin

Related Post