Potvrđena veličina ekrana Galaxy S7 i Galaxy S7 edge telefona

Bilo je dosta konfuzije u izveštajima koji su govorili o veličinama ekrana predstojećih Samsungovih flagship telefona – Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, jer je južnokorejski gigant testirao mnogo prototipa sa različitim specifikacijama. Sada su nam na Zauba sajtu potvrđene veličine ekrana Samsung Galaxy S7 telefona.

Bazirano na pomenutom listingu, SM-G930R4 (Galaxy S7) će biti opremljen sa 5,1-inčnim displejem dok će SM-G935R (Galaxy S7 edge) imati 5,5-inčni ekran. Sve ovo je u skladu sa veličinama ekrana koje smo videli nedavno na AnTuTu benchmark testu. Treba napomenuti da postoji mogućnost objave i Galaxy S7 edge+ modela koji bi imao 5,7-inčni ekran.

Podsetićemo da su postojali izveštaji koji su govorili da će ove godine biti objavljeno čak četiri telefona u Galaxy S7 seriji – Galaxy S7, Galaxy S7 Plus, Galaxy S7 edge i Galaxy S7 edge Plus. Prema izveštajima, Galaxy S7 i Galaxy S7 edge bi trebalo da imaju QHD Super AMOLED displeje, Exynos 8890 procesore uz Samsungova custom CPU jezgra kao i 4 GB RAM memorije.

Izvor: benchmark.rs

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + eighteen =