Samsung Galaxy S2 kamera video test

Testirali smo Samsung Galaxy S2 kameru u voznji. Rezolucija i slika su odlicni, jedini android telefon koji se moze porediti sa ovim je SonyEricsson Arc S koji je 100E jeftiniji, ali ima zato mnogo losije opcije i Samsung Galaxy sam po sebi je mnogo bolji. Ako vam je bitna samo kamera kupite Arc S.

Telefon je savrsen i kao jedinu manu vidimo povezivanje telefona sa racunarom. Jedini nacin da povezete Vas Samsung Galaxy S2 sa racunarom je da preuzmete Keis
aplikaciju za racunar (na telefonu vec imate instaliranu) i posle toga kada ukucate na racunaru 192.168.0.1:8080 ili sta vam vec pise u aplikaciji dobijete
pristup svim fajlovima na racunaru pa cak i SMS porukama.

Medjutim ako imate video na primer od 30minuta koji zauzima 2gb, da bi ste to preneli na racunar ovom metodom potrebna vam je citava vecnost jer sve ide bezicno.
Nismo uspeli da povezemo telefon preko USB-a, iako je Kies aplikacija instalirala drajvere, medjutim verovatno je doslo do konfilkta sa starijim drajverima za obican Samsung Galaxy S. Jos dosta njih se zali na ovaj metod sinhronizacije koji je prakticno ista kao na IPOD-u i apple tehnici koja koristi iTunes.

Mozda gresimo oko povezivanja sa USB-om, ali povezivanje bi trebalo da ide bez problema obzirom da su drajveri za prethodni telefon isto za Samsung i to ista generacija i slican model.

Related Post