Tesla predstavlja svoj drugi pametni telefon serije 6: Tesla Smartphone 6.1

Kompanija Comtrade danas predstavlja svoj drugi pametni telefon iz serije 6 – Tesla Smartphone 6.1. Uloženo je mnogo truda kako bi ovaj telefon objedinio što više karakteristika koje su korisnicima važne, a krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan pametni telefon sa odličnim ekranom, sjajnom kamerom, podrškom za dve SIM kartice – Dual SIM/Dual Active, 4G vezom, efikasnim GPS-om i atraktivnom cenom, poručuju iz kompanije Comtrade.

Test: Tesla Smartphone 6

OGS (One Glass Solution) ekran je izrađen uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika” jer, uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju. Uz to, podešavanje ekrana preko MiraVision opcije omogućava prilagođavanje boja u skladu sa sopstvenim željama i potrebama.

Ekran mobilnog telefona često je izložen oštećenjima i neophodna da mu je dodatna zaštita. Zbog toga je za Tesla Smartphone 6.1 obezbeđena silikonska maska, kao i odlična DragonTrail zaštita ekrana u kombinaciji sa fabrički zalepljenom zaštitnom folijom. S obzirom da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvetljenja i oštrim prikazom, zaista bi bila šteta da se izloži i najmanjem oštećenju.

tesla smartphone 6 s

Tesla Smartphone 6.1 podržava 4G vezu za najbrže internet surfovanje, ali i upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama, sa naprednom Dual Active funkcijom koja omogućava dostupnost oba broja u isto vreme. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, da ne biste plaćali previsoke cene rominga. Uz sve ovo, Tesla Smartphone 6.1 ima i dovoljno veliku bateriju, za dugotrajan rad i osećaj sigurnosti.

GPS i Glonass sistemi pozicioniranja će vas neverovatnom brzinom i sa vrhunskom preciznošću voditi gde god da krenete – bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki slični program za navigaciju.

Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim situacijama, Tesla Smartphone 6.1 vam na raspolaganje stavlja zadnju kameru sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom, kao i prednju kameru sa rezolucijom od 5MP, za odlične selfije. Odlična sočiva i još bolji senzor obezbeđuju visoki kvalitet fotografija, ali i inspiraciju da eksperimentišete sa brojnim dodatnim mogućnostima kamere.

tesla smartphone 6 s

Danas se od telefona očekuje sve više i više, i zbog toga je u Tesla Smartphone 6.1 ugrađen hardver koji zadovoljava i najzahtevnije korisnike. Snažan 64-bitni procesor sa osam jezgara i odlična grafička kartica omogućavaju vam da ne razmišljate o tome da li vaš telefon može da pokrene neku aplikaciju. 2GB RAM-a i odlično optimizovani Android Lollipop 5.1 operativni sistem omogućavaju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme.

Odlično odmereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do fino zaobljenog metalnog okvira vrhunske C&C obrade, obezbeđujući udobno držanje i upotrebu bez žrtvovanja funkcionalnosti. Tesla Smartphone 6.1 je kao stvoren za uživanje u multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući vrhunskom ekranu i kvalitetnom i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju vam je i 16 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartica, do 32GB.

Optimizovani softver sa osveženim ikonama i launčerom pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad. Kao i na Tesla tabletima, SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Spisak mogućnosti Tesla Smartphone-a 6.1 je zaista dugačak, pa vas iz kompanije Comtrade pozivaju da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica, jer će se ovaj uređaj odmah pojaviti u prodaji (od 02.02.2016.).

Izvor: benchmark.rs

Related Post