5 najboljih tastatura za Android

Odlična aplikacija za tastaturu može vam pomoći da brže i preciznije napišete i čak izvodite dodatne stvari kao što su priloženi GIF i emoji.

ai.type

Ai.tipe je opisan kao najpametnija, najpogodnija tastatura za Android. Sa hiljadama besplatnih tema i personalizovanim opcijama, možete učiniti da izgleda tačno onako kako vi želite.

ai.type preuzmite ovde.

Chrooma

Chrooma je verovatno najšarenija tastatura u Play Store-u. Tastatura menja boju kako bi se podudarala sa aplikacijom koju koristite. Dakle, ako ste u FB Messenger-u, tastatura će biti plava, itd. Chrooma takođe ima poseban red za emoji, brojeve i punktuaciju.

Chrooma preuzmite ovde.

Fleksy

Fleksy se beleži kao najbrža i najintenzivnija tastatura za Android. Ima najbolje automatsko ispravljanje bilo koje tastature. Ono što je čini prilagodljivom je mnoštvo tema i mogućnost dodavanja redova na vrh tastature. Može se koristiti kao red za brojeve ili lude stvari kao što su GIF i emoji.

Fleksy preuzmite ovde.

Gboard

Google aplikacije su neke od najboljih u Play prodavnici, a Gboard (ranije Google tastatura) nije izuzetak. Ova aplikacija je odlična ako tražite jednostavnu i brzu aplikaciju za tastaturu. Ima odlična predviđanja i nekoliko tema  koje možete izabrati. Definitivno je nešto što treba izabrati zbog jednostavnosti.

Gboard možete preuzeti ovde.

Ginger

 

Ginger tastatura ima od svega po malo. Ona nudi tone emoji, nalepnica, animirane GIF-ove, teme, pa čak i besplatne igre u aplikaciji. Sposobnosti veštačke inteligencije može analizirati svoj tekst, naučiti pisanje dok pišete i shodno tome pruža gramatičke i pravopisne ispravke.

Ginger možete preuzeti ovde.

Related Post