Apple redizajnira tastaturu u novom MacBook Pro ažuriranju

Odgovarajući na pritužbe klijenata, Apple pravi izmene na tastaturi u laptop računarima – uključujući i nove 2019 MacBook Pro modele.

Dobre vesti za sve MacBook korisnike. Apple će zameniti sve tastature besplatno – čak i na novim MacBook Pro modelima predstavljenim u utorak. Kompanija je u utorak saopštila da je proširila svoj MacBook program za zamenu tastature, koji popravlja tastaturu koja se prvi put pojavila u MacBook-u 2015. godine.

Related image

Korisnici su se žalili na lepljive tastere, kao i na pisanje u duplikatu ili uopšte na kucanje. Apple je takođe saopštio da je promenio materijal koji je korišćen u tastaturi kako bi izbegao problem dvostrukog kucanja slova. Odbio je dati detalje o materijalima. I rekao je da će se popravke na tastaturi desiti brže nego što očekujemo.

Zajedno sa najavom ažuriranja svoje tastature, Apple je u utorak predstavio malu nadogradnju svoje MacBook Pro linije. Kompjuteri od 15 i 13 inča će se razviti sa Intelovim bržim procesorima Core osmog i devete generacije, uključujući i varijantu od osam jezgara.

Related Post