Honor V10 bez bezela će biti predstavljen 5. decembra

Kompanija Honor sprema objavu novog telefona u decembru, koji će se najverovatnije zvati Honor V10. Objava će biti održana 5. decembra u Londonu, gde će predstaviti svoj novi telefon sa velikim ekranom i vrlo tankim ivicama, a takođe postoji šansa da će Honor na taj dan predstaviti čak dva uređaja, veći i manji. Na promo fotografiji možemo videti dva telefona i hešteg #IOOI, što ukazuje na dva vrlo slična telefona.  Honor V10 telefon bi mogao da bude u bliskom srodstvu sa Huawei Mate 10 Pro telefonom, kao što je to slučaj sa Honor 9 i Huawei P10 telefonima.Trenutno je poznato samo nekoliko osnovnih informacija vezanih za Honor V10, a to je da će imati 5.99-inčni displej sa 18:9 odnosom stranica,  što se poklapa sa Huawei Mate 10 Pro uređajem. Uređaj će verovatno napajati Kirin 970 čipset sa 6 GB RAM memorije, ali još uvek nije poznato da li će doći sa Neural Processing Unit (NPU) funkcijom.

NPU funkcija koristi veštačku inteligenciju putem cloud-a i koristi je kako bi poboljšala brzinu i zaštitu uređaja, a pored toga nudi i zanimljive funkcije sa kamerom Mate 10 Pro telefona, a nadajmo se da će ona biti i deo Honor V10 modela.

Dual sistem kamera koji će se nalaziti na poleđini telefona će se sastajati od sočiva od 16 i 20 megapiksela. Od ostalih specifikacija prisutnih na V10 modelu očekujemo 64 GB ili 128 GB interne memorije, Android 8.0 Oreo sistem sa EMUI interfejsom i bateriju od 4,000mAh. Kako bi smo potvrdili ove informacije, moraćemo da sačekamo zvaničnu objavu 5. decembra. Benchmark će biti u Londonu tog dana i izveštavati sa lica mesta!

Izvor: benchmark.rs

Related Post