OnePlus 6 izgleda upravo ovako

OnePlus nastavlja sa svojom kampanjom tizer objava informacija o uređaju, ali je jedan proizvođač zaštitnih kućišta odlučio da u potpunosti otkrije dolazeći OnePlus 6 telefon. Na renderima u okviru ove vesti je moguće videti prednju stranu i poleđinu OnePlus 6 telefona, kao i zaštitne covere kompanije Olixar.

Ono što je specifično vidljivo i ističe se, jeste izrez u ekranu. Takođe, na fotografijama je vidljivo da se kompanija odlučila za centrirane, vertikalno postavljene kamere na poleđini, što odudara od horizontalnog sistema u levom uglu, kakav je bio prisutan na OnePlus 5T modelu. LED blic je smešten ispod kamera, a ispod blica se nalazi senzor otiska prsta.

OnePlus 6 će bez sumnje biti predstavljen uskoro, a najava će se najverovatnije desiti u narednih nekoliko nedelja. Očekuje se da će telefon imati Snapdragon 845 čipset, 8GB RAM-a i 256GB skladišnog prostora. Sugeriše se implementacija 6.28-inčnog AMOLED ekrana sa 2280 x 1080p rezolucijom, 20MP f/2.0 selfi kamere i 3450mAh baterije. Kamere na poleđini će imati 20MP i 16MP senzore, uz f/1.7 otvore blende.


Izvor: benchmark.rs

Related Post