Potpuni redizajn za novi iPhone

Novi iPhone trebalo bi da budu predstavljen 10. septembra a prema poslednjim informacijama imaće potuno drugačiji dizajn, nove kamere ali i apgrejd kod opcije Face ID i memorije.

Najpre, kada je dizajn u pitanju Apple će imati mat finiš na poleđini kao i drugačiji sjaj i boju na logu. Takođe, očekuje se da će sa zadnje strane telefona biti ukonjen brending na kom piše iPhone, što bi bilo prvi put od kada se ovaj telefon prvi put pojavio pre 12 godina.Informacije stižu od Weinbach koji je i do sada imao dosta tačna saznanja o svim novim Apple telefonima, a kako on prenosi novi iPhone, pretpostavka je da će nositi oznaku iPhone 11, će imati kameru pojačanu sa Siri inteligence, nekom vrstom veštačke inteligencije. Kamera će biti trostruka ali kako će biti predstavljena tri modela telefona – iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone Pro Max, samo će na dva najjača biti dostupno pravljenje 4K 30fps videa kao i novo širokougaono sočivo sa uglom od 120 stepeni.

Ono što bi moglo da obraduje korisnike je to da će memorija na iPhone 11 Pro biti povećana na 128GB pa do 512GB. 

Face ID dobija manji redizajn takođe, odnosno treća generacija Face ID će bii unapređena i znatno brža i trebalo bi da radi podjednako brzo kao i Touch ID.

Izvor:blic.rs

Related Post