Sony H3213 Avenger je telefon sa dve selfi kamere

Veliki broj proizvođača telefona je prihvatio trend dual kamera, a na osnovu najnovijih informacija, izgleda da će im se i kompanija Sony uskoro pridružiti, sa telefonom koje koristi kodno ime Xperia H3213 Avenger kao prvi predstavnik Sony telefona sa dual kamera sistemom.

Međutim, za razliku od drugih telefona koji imaju ovakvu konfiguraciju kamera, Xperia H3213 dolazi sa dve prednje kamere. Informacija je potvrđena sa listinga GFXBench vebsajta, koji takođe navodi da će zadnja kamera imati 21 MP.

U slučaju da je ovaj listing tačan, Xperia H3213 bi trebalo da ima prednje kamere od 16 i 8 MP, koje će moći da snimaju 4k sadržaj. Pored svega ovoga, izgleda da nije u pitanju Sonyjev flegšip uređaj, pošto će telefon napajati Qualcomm Snapdragon 630 procesor, zajedno sa 4 GB RAM memorije i 32 GB interne memorije.Predstojeći Xperia H3213 dolazi sa 6-inčnim full HD displejem i Android 8.0 Oreo sistemom. Očekuje se da će Sony predstaviti potpuno novu seriju telefona, i da će ovaj model upravo biti jedan od njenih članova. 

Izvor: benchmark.rs

Related Post