Namestite Vas Android da izgleda kao iPhone

Danas glavni a mozda i jedini argument korisnika iPhone-a je da koriste IOS zato sto mu lepse izgleda od Androida. Medjutim, nisu ni svesni da se Android moze napraviti da izgleda kao iOS :). Predstavicemo Vam nekoliko tema, pre svega popularnih lancher-a koji Vam omogucavaju da Vas Android izgleda kao iOS.

Verovatno jedan od najpopularnijih coustom ROM-ova jeste MIUI. U pitanju je kineski ROM i  ogromnu popularnost doziveo je pojavljivanjem na engleskom jeziku.

Odlikuje se velikim ikonicama i dolazi sa MIUI aplikacijama, a izmedju ostalog nosi titulu najbrzeg Froyo ROM-a.

Interfejs izuzetno lici na iPhone-ov, sto i nije cudno uzimajuci u obzir cinjenicu koliko su Azijate njegovi obozavaoci. Kada malo prostudirate MIUI mozete primetiti da su opcije potpuno drugacije rasporedjene.

To vam u pocetku moze izgledati dosta konfuzno, ali kada uvidite da su ustvari intinuitivno sortirane po principu: generalno, personalno, sistematski i aplikacije, postaje shvatljiviji i laksi za koriscenje. Sam dizajn zavisi od vas, a na raspolaganju su po difoltu 3 teme.

Osnovne teme su jako sarene, sto i nije cudno poznajuci odlike kineske kulture i tradicije. Ipak sa interneta je moguce skinuti stotine drugih tema, vise minimalistickog dizajna.

Teme je moguce skidati preko ugradjene aplikacije Theme Downloader, koja slikom lepo prikaze izgled zeljene teme, kao i iz podesavanja telefona.

Imajte na umu da sam MIUI Coustom ROM na svom telefonu mozete imate samo ukoliko rutujete svoj uredjaj, sto za neke od tema nije potrebno, vec je samo pozeljno da posetite Google Play Prodavnicu.

Postoji dosta MIUI tema, a ukoliko vam se dopada iPhone dizajn, mi smo izabrali neke najbolje besplatne za vas:

1. IOS 8 Launcher

Ovaj je dosta interesantan jer nudi i mogucnost da postavite zakljucavanje telefona koje izgleda identicno kao kod iPhone-a.

ios

2. MIUI launcher theme

miui

3. Mi Launcher (MIUI)

miui1

4. MIUI 5 HD Theme

miui2

 

5. MIUI 5 – Launcher Theme

miui4

6. MIUI 6 HD Theme

miui5

 

Related Post